top of page

Algemene Voorwaarden

De verkoper

intwildeweg.net wordt beheerd door gepassioneerde mensen binnen het korte keten verhaal.

Ons bloemenveld bevindt zich op deze locatie:
Oude Maria's-Lindestraat 16, 8800 Roeselare, België
BE 0887 596 718

Je kan ons bereiken via email

int.wildeweg@hotmail.com

Toepasbaarheid

Bij je bezoek aan onze website en/of bij het plaatsen van een bestelling accepteer je expliciet onze voorwaarden zoals hieronder omschreven. In 't wilde weg heeft het recht deze voorwaarden ten allen tijde te wijzigen. We nodigen je dan ook uit deze pagina opnieuw te raadplegen bij een toekomstig bezoek aan onze website.

Prijszetting

Alle prijzen worden vermeld in EURO, inclusief BTW. 

Betaling

We ondersteunen betalingen via Bancontact of kredietkaart. Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging. Indien we vragen of belangrijke opmerkingen hebben bij je bestelling, zullen we je persoonlijk contacteren via e-mail.

Verzending

Boeketten worden gratis geleverd op een lokale afhaalpunten door ons team. Je kan de boeketten ook alleen afhalen op specifieke tijdstippen die aangegeven zijn op de site.

De boeketformules die we online aanbieden zijn puur organisch, geteeld op het ritme van de natuur.

Productinformatie

De beschrijving van onze producten is altijd zo accuraat mogelijk.

Onze boeketten worden gemaakt en ecologisch vervoerd met uiterste zorg. Na levering laten we de zorg over aan jou. Elk item op onze webshop wordt zorgvuldig nagekeken voor het bij ons vertrekt.

Terugname

Florale creaties kunnen niet worden geretourneerd omdat de natuur niet te controleren is. Boeketten die na 2 dagen niet worden opgehaald, schenken we aan het afhaalpunt.

Rechtsbevoegdheid

Op alle overeenkomsten tussen de koper en verkoper is het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen vallen onder de exclusieve rechtsbevoegdheid van de Belgische Rechtbanken.

bottom of page